Camping A1 Werchter

 

even een oproepje voor wie zin zou hebben om te komen werken op de Camping A1 van Werchter.  Onze enthousiastelingen van vorig jaar, vonden het alvast een heel geslaagde middag/avond/nacht en ze zamelden heel wat geld in ook!

 

 

 

Dit jaar zouden we met Team SuperWout de middagshift draaien, op zaterdag 29 juni van 14u tot 22u.  Wie wil komen helpen, mag dit doorgeven via deze link graag vóór vrijdagavond 26 april.

 

 

 

Voor de goede orde:

 

  • het gaat enkel over helpen op het kampeerterrein, er is geen toegang tot het festival zelf.
  • slaapplaats voor medewerkers wordt voorzien indien gewenst.
  • gratis eten en drank voor alle medewerkers wordt standaard voorzien.
  • naar het schijnt was de after-party nogal geweldig...

 

Nog wat achtergrondinfo: Dirk, papa van onder andere Stien uit Bram zijn klas, is verantwoordelijk voor de uitbating van een paar drank- en eetstanden op camping A1 waar een kleine 11000 kampeerders verblijven tijdens het festival van Werchter. In die standen gaan de kampeerders hun ontbijt-, lunch- en avondfeestje nuttigen.  Dirk is daarvoor op zoek naar heel veel vrijwilligers om deze klus te klaren: tappen, bedienen van koffie en food aan de toog, opruimen, …  Ze schenken jaarlijks een deel van hun opbrengst aan een goed doel, en dit jaar zou dat Team SuperWout kunnen zijn, indien wij een aantal helpers zouden kunnen afvaardigen…