Spontane acties

Er zijn ook veel acties die spontaan voor Team SuperWout worden opgezet. Van carwash over cupcakeverkoop, van juwelenverkoopp tot SuperKinderopvang...

 

Vanaf eind 2018 kan je ook online shoppen en ons steunen :)!! Hoe kan dat ? Hoe werkt dat? Heel eenvoudig...

Dit kan via https://trooper.be/teamsuperwout (meer info via www.teamsuperwout.be/trooper)

 

In 2018 verkochten we ook T-shirts (gewone T-shirts én fiets-truitjes), alsook magneetstickers voor op de auto. De gewone T-shirts zijn ook in 2019 nog steeds te bestellen.

- gewone T-shirts Team SuperWout (model man (15€), vrouw (15€), kind (12€))  - bestellen kan via deze link.

 

Op zondag 7 april 2019 is er opnieuw Super-spaghetti! Groot, klein, met vlees of zonder,... voor elk wat wils; en alleszins mét worteltjes! Inschrijvingen zijn nog niet geopend, maar zet de datum zeker en vast in je agenda.

Op 10 februari 2019 was er opnieuw een heus Valentijsontbijt. Wat een topactie ! Enkele sfeerbeeldjes van 2018 en 2019.

   

 

 

Actie "troostkaartjes" - 6 postkaartjes in één pakje voor een b(p)akje troost

  Postkaartjes voor wanneer het moeilijk is, om te weten wat gezegd. In een pakje zitten 6 troostkaartjes, een pakje kost 5€. Bestellen kan via deze link.

   

  Zin om een actie op touw te zetten, zeker doen! Neem gerust contact op met ons, en we ondersteunen graag waar we kunnen.

  Hieronder nog enkele acties van de voorgaande jaren ter inspiratie...

   

  Cupcakeverkoop ging als een trein!

  Honderden cupcakes werden verkocht op de basisschool De Kraal in Herent en leverde 1079 euro op die integraal naar KOTK gaat, een welgemeende en bijzonder dikke merci aan het team o.l.v. Sophie en Elke!

  En ook de cupcakes in de Schaffelkant gingen vlotjes de schoolpoort uit! Deze bracht meer dan 600 euro op en de voortrekkers van dienst waren Karolien, Marleen en Greet. Dikke dankjewel!

  Spaghettifestijn in Antwerpen

  Op zondag 10 april organiseert onze Antwerpse rennersdelegatie een spaghettifestijn ten voordele van Team SuperWout . Authentieke Belgische spaghetti bolognaise wordt geserveerd. Met of zonder vlees kan je kiezen, maar sowieso zitten er worteltjes bij. Schrijf u, samen met uw familie of vrienden, snel in want de plaatsen zijn beperkt.

  Er zijn 4 tijdstippen wanneer u bij ons aan tafel kan schuiven:

  • 11u – 13u
  • 13u30 – 15u30
  • 16u – 18u
  • 18u30 – 20u30

  Waar?                  PleinhuisZermatt, Wijnegemstraat 65, 2140 Borgerhout (ingang op het Terloplein)

  Hoe inschrijven?  Via volgende link. U krijgt een bevestigingsmail.

  Wa kostda?          Volwassenen 15 euro, kinderen 10 euro. (We kunnen geen kinderstoeltjes voorzien.)

   

  de WALT Dry Gin - wat een succes!!

  Meer informatie over de WALT dry gin en bestellen via de website www.waltgin.be. Centraal in 'WALT dry gin' staat de geranium. Deze helende plant, die je ook terugvindt in de gang in Gasthuisberg, fascineerde Wout en deed hem er meermaals naar wijzen en lachen tijdens zijn verblijf. Door een fijne bende kameraden met veel zorg en goesting ontwikkeld en geproefd, kunnen we met veel trots zeggen dat die bende een heel lekkere gin hebben bedacht. De opbrengst van deze Limited Edition wordt integraal gedoneerd aan Team SuperWout.